CautaDentist - gaseste dentistul potrivit

CautaDentist.ro, in cateva cuvinte:

Nu-i asa ca v-ati saturat de servicii care urmaresc exclusiv profitul, in detrimentul nevoilor pe care le aveti ca si client? Nu-i asa ca v-ati dorit dintotdeauna ca intr-o colaborare sa domine principiul castigului de ambele parti?

CautaDentist.ro a pornit de la ideea unui business orientat catre client, catre necesitatile acestuia si catre problemele, dorintele si specificul fiecarei companii care alege serviciile noastre. Echipa noastra mizeaza pe experienta incontestabila in domeniul Internetului pentru a va oferi produse cat mai avantajoase si cat mai eficiente din punct de vedere tehnic.

De aceea, pentru orice nelamurire, solicitare sau sugestie, va oferim suport non-stop, prin intermediul telefonului si al corespondentei email. Toate acestea, pentru ca ne dorim ca cei care au apelat la produsele CautaDentist.ro sa fie pe deplin multumiti.

Pentru ca toate acestea sa fie posibile, echipa CautaDentist.ro, formata din angajati si colaboratori, va pune la dispozitie instrumente de promovare al caror raport calitate/pret sa satisfaca pana pana si pe cei mai mofturosi dintre dumneavostra. Iar cuvantul-cheie pentru o colaborare deopotriva fructuoasa il reprezinta comunicarea. CautaDentist.ro va sta la dispozitie pentru orice tip de problema. Mai mult decat atat, pentru firmele care au sediu in Bucuresti, suportul tehnic poate fi asigurat chiar si prin deplasarea unui angajat la dumneavostra, in mod gratuit.

Pe langa toate acestea, site-ul nostru va asigura un public targetat, direct interesat de domeniul stomatologic (utilizatori/vizitatori, membri, firme, clienti, cabinete). Tot aici regasiti nenumarate informatii: de la sanatatea dentara la copii, pana la cea mai recenta conferinta a stomatologilor,de la trucurile care spulbera teama pacientilor, pana la dictionarul de termeni specifici. In plus, puteti publica locurile de munca disponibile sau va puteti alege cu un job nou.

CautaDentist.ro este un produs oferit de SC Buzzna Creative SRL. Pentru mai multe detalii va asteptam la numarul de telefon 0764.383.186 sau la adresa de email office@cautadentist.ro .

Toate cele bune, Echipa CautaDentist.ro

0 Responses to "CautaDentist - gaseste dentistul potrivit"