Logo BUZZna.ro

Am creat inainte de lansarea proiectului BUZZna.ro, LOGO-ul site-ului. Brief-ul BUZZna.ro il voi adauga peste ceva timp.Enjoy !


Astept feedback-ul vostru :)

Ufff, provocarile astea ... Te omor Simonaaa =))

Simona, Simona si iar Simona si provocarea ei directa catre anumite persoane si implicit catre JE. Ca sa raspund provocarii ei, iata 8 chestii pe care (nu) le stiati despre mine:

1. In viata mi-e frica doar de 2 lucruri : de OAMENI si de BATRANETE

2. Nu
imi place sa muncesc pentru altcineva

3. Vreau sa ajung bogat pentru : a-mi ajuta familia si persoanele dragi mie si sa le fac fericite; a vizita toate locurile de pe glob si a-mi satisface toate curiozitatile; Multi m-au intrebat de ce vreau sa ajung bogat si eu le-am raspuns : pentru ca vreau sa vad daca pot.

4.
Legat de punctul 3, am un vis pe care vreau sa il transform in realitate, la care ma gandesc zilnic

5.
Sunt metrosexual ( nu dus la extrem )

6. NU am incredere in nimeni

7. Imi place sa cant desi nu am voce si ii oripilez pe toti din preajma mea de fiecare data cand dau un concert LIVE =))

8. Merg
pe ideea ca absolut tot se invata prin vorba buna si nu prin tipete ( ps: nu imi place ca cineva sa tipe la mine )

Pe langa cele 8, mai adaug : imi place sa rad mult, imi place vorba asta : Omul face haina si haina il face pe om, imi place sa ajut, imi plac afacerile, sunt prieten cu "munca" inca de la varsta de 14 ani, la varsta de 5 ani am avut prima "afacere" ( un scaun in fata scarii pe care vindeam guma de mestecat si poze cu mine ), imi place sa vorbesc cu femeile de serviciu ( au un caracter mai mare decat multe persoane), imi place sa stiu cate ceva din orice domeniu, imi place natura, imi plac hainele si accesoriile, nu suport oamenii prefacuti/falsi, ma linisteste faptul sa stiu ca familia si persoanele dragi mie sunt FERICITE, vorbesc mulllttt, imi plac oamenii cu caracter, vreau sa fiu barbat dar si copil toata viata, imi plac oamenii destepti dar care au si scoala vietii etc etc etc ... ... etc etc etc

Ca sa continui lista ii provoc in continuare pe : Cristina, Gaby, Ionut, Katrina alias Ana si as mai vrea sa il provoc daca se poate si pe Vlad Stan ( nu stiu daca o sa vada postarea mea si daca va fi de acord )

Cu respect Bamse !