Ce este un Blog

Blog este prescurtarea de la weblog, ce inseamna jurnal web o pagina care se poate actualiza tot timpul, si administreaza consumul general public. Blog este esenta paginii valabila pe web, activitatea actualizarii blog se numeste "blogging" si cel care tine un blog se numeste "blogger". In general blog reprezinta personalitatea autorului web site. Blog este o pagina web site facuta pentru scurte folosiri, frecvente actualizari, care sunt aranjate in ordine cronologica - ca o pagina noua in jurnal si da posibilitate utilizatorilor sa-si publice scurteele comentarii si idei de moment pentru cititori. Scopul blog-ului este de a avea comentarii despre web site de stiri despre companii, persoane, idei, jurnale, fotografii, mini eseuri, proiecte actualizate, chasi fictiune".
Sursa "web log" este produsa de Blogger; tipul personalului care are un jurnal pe internet, blog impartaseste pagini, unde oamenii isi pot citi si scrie, impartasi experinentele personale si pasiunile, on line .
Weblog de obicei se foloseste blog, dar ocazional doar web log, este o pagina web bazata pe publicatii, articole periodice in ordine cronologica.
Un avantaj deosebit este ca pentru crearea unui blog nu trebuie sa cunosti programare web.
Cei mai multi dintre utilizatorii blogs sunt anonimi si in mod caracteristic se refera la problemele zilnice ale oamenilor.
Este singura pagina website directa (online).
*sursa Technorati

Falling down ?! ... NOT ... believe in you ! ...

Ingerul care avea grija de mine azi s-a sinucis
Impins de efectul de catarsis
Aplicat celor ce vor sa faca bine
Am ramas doar eu si diavolii din mine
Poate au ajuns in raiul ingerilor
Eu am ramas in infernul demonilor
Sunt gata de lupta pan' la ultima reduta
N-o sa pic usor... sunt pregatit ca o bruta
Ma intreb totusi de ce a facut asta
De ce nu mai credea ca poate rezista
Pot fi multe motive dintii inclestati
Ingerii nu-si mai primesc aripile sunt asasinati

*poti face multe, totul este sa vrei indeajuns de mult si sa iti doresti cu orice pret acest lucru

The differences in the lives of the rich and poor

Voi ce VIATA alegeti? Sunteti multumiti cu viata pe care o aveti? Sunt inca DAC si prea putin Roman, chiar daca stam sub ocupatie tot sub un TRAIAN ...
*pentru o vizualizare mai buna dati click pe poza sau AICI

Viitorul suna bine ?!?


Cum ar fii sa apari intr-o astfel de revista pe prima pagina, printre GREII LUMII ?!?
*-Stai deoparte de oamenii care iti iau in ras ambitiile.Oamenii marunti mereu fac asta, in schimb cei mari te fac sa crezi ca si tu poti ajunge mare.

Sfaturi

Stai deoparte de oamenii care iti iau in ras ambitiile. Oamenii marunti mereu fac asta, in schimb cei mari te fac sa crezi ca si tu poti ajunge mare.


*pentru a vizualiza mai bine poza dati click pe poza sau AICI