Infiintamfirme.ro : consultanta juridica | avocati | Litigii

Suntem o echipa de avocati si experti-contabili care considera ca succesul este garantat doar de calitatea cunostintelor pe care le-am dobandit de-a lungul timpului.

Noi sprijinim societatile comerciale de la primii pasi pe calea constituirii unei afaceri proprii prin acordarea de consultanta si întocmirea actelor firmei, indiferent care ar fi forma de organizare dorita (societati comerciale cu raspundere limitata, societati pe actiuni, persoane fizice autorizate sau intreprinderi individuale).
Ramanem alaturi de clientii nostri pe parcursul tuturor modificarilor intervenite in firma, asistandu-i in caz de nevoie in fata autoritatilor sau la incheierea contractelor astfel incat sloganul nostru este:
“Ieri am fost doar un furnizor, azi suntem un sfatuitor”


consultanta juridica | avocati | Litigii

www.infiintamfirme.ro

Nomenius - Inregistrare marci

Inregistrare marci

Inregistrare marci si desene industriale la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Urmarirea Buletinelor de Proprietate Industriala in scopul determinarii incalcarii drepturilor proprii in vederea formularii de opozitii in fata Comisiei Opozitii din Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Formularea de opozitii fata de depunerea spre inregistrare de catre terti a marcilor si desenelor industriale care va incalca drepturile.

Formularea de contestatii impotriva deciziilor Comisiei Examinare Marci si a Comisiei.


www.nomenius.ro

Sunt depasit... ei sunt de actiune INTELEGI ?!!

Intrebare : cand erai mic ( 6-7 ani / clasa I ) ce faceai ? Eu unul ma trezeam dimineata, ma spalam, mancam si plecam la scoala in clasa I ( unde desenam , faceam bastonase, liniute si semnul intrebarii , invatam litera A , invatam sa scriu MAMA ... s.a.m.d ) , veneam acasa, mancam, faceam liniutele si bastonasele pe care mi le dadea don'soara invatatoare ca tema, ieseam afara, ma jucam, furam corcoduse, aruncam cu pietre in nea Ion ca nu ne lasa sa furam corcoduse, etc. ; insa acum ce fac oare copii de clasa I ? V-ati intrebat in ultima vreme? Ei bine priviti si UIMITI-VA cum m-am uimit si eu aseara cand am vazut CARTEA DE MATEMATICA a nepotului meu care a inceput clasa I de 1 sapatamana ... :

Las pozele sa vorbeasca de la sine si spuneti-mi daca sunt acestea LECTII pentru un copil de 6-7 ani... care de-abia invata sa se stearga la cur... sa fim seriosi... PUN pariu ca multi la varstele voastre ( 15,20,30,40 ani etc... NU stiti sa imi spuneti care este "POZITIA RELATIVA A OBIECTELOR IN SPATIU " ; de asta sunt copii din ziua de azi NEBUNI, speriati de bombe, EMO ( neintelesi de nimeni.. :P ) de asta toti mai multi copii RENUNTA la scoala.......... posibil sunt depasit si RETARD !!!!

Dati click pe poze pentru a le vedea mai mari.

MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII ! NO COMMENT !



LECTIA 4. Pozitia RELATIVA a obiectelor in SPATIU ...WTF ?!!



LECTIA 7. Compararea numarului de elemente a doua MULTIMI pe baza APRECIERII GLOBALE ...WTFFF ?!!



LECTIA 9. Colectarea si SORTAREA DATELOR in TABEL ... NO shit !