Metrosexual cu acte in regula

"Iubito, da-mi si mie crema exfolianta!", "Azi trebuie neaparat sa-mi cumpar gel de par, uite si tu in ce hal imi sta fara", "Iarna asta se poarta trenciurile, puloverele retro...mhhh, trebuie sa-mi iau si eu".

Iti suna familiar?! Te certi cu iubita pe gelul de dus, o rogi sa-ti faca manichiura sau, mai mult, te deplasezi la salon, shoppingul este sportul tau preferat?! Atunci avem verdictul : esti un metrosexual cu acte in regula!

A fi o femeie care si ea la randul sau are grija de cum arata, cum se imbraca, cu ce se fardeaza este un lucru bun atata timp cat nu exagereaza ... Be a beautiful lady NOT a Grandmother ...

A fi un barbat care are grija de persoana sa, care da multa atentie la cum se imbraca sau care isi face manichiura pentru a fi curata nu este un fapt dus la extrem ! Recunosc ca si eu sunt Metrosexual ... a investi bani in persoana ta este cea mai buna afacere ;), fie vorba de haine, creme etc. sau de SANATATE.



Definitie : Termenul “metrosexual” a fost lansat, in 1994, de scriitorul englez Mark Simpson si defineste barbatul care traieste intr-o metropola si are timp si bani de cheltuit. Este tipul de barbat frumos, ingrijit, dichisit, foarte cochet, usor narcisist, “modelul” din reclame.

Metrosexualul este heterosexual, insa foarte atent cum se imbraca, urmareste ultimele tendinte in moda si in general proiecteaza o imagine foarte sensibila.


Brrr Brrrrr dar cald mai este frigul asta ....



Zapada, ninsoare, alb pe jos ... cald, Soare, verde pe jos = simptomele celor doua anotimpuri " Iarna " respectiv " Vara " ... ce imi doresc acum?! ... sa ma joc in zapada, sa fac un omuletz hazliu, sa ma bat cu bulgari, sa beau o cana cu vin fiert si atat... cu doamna Iarna... maine imi doresc Soare, verdeatza si pantaloni 3 sferturi ... insa nu cred ca se va intampla cea de-a doua dorinta a mea :((
Live your Life !