I wish i a was punk rocker ! :)

Hey, ce mi-ar fii placut si mie sa ma fii nascut atunci cand nu era lumea asa de "modernizata" :(( orice are acum ceva digital la baza, computerizat si asa mai departe ... desi imi castig leafa in acest domeniu avansat si anume Internet , imi doresc sa stau izolat in munti =)) =)) ... sau undeva fara TV, calculator, telefon si alte chestiiii digitaleeee, electronice etc etc etc .. macar pentru o luna ... uuffy ...pur si simplu m-am saturat...
Voi ce ziceti ?... astept comentariile voastre sa ne comentam pe subiectu' asta ... :)




Nuditate cu simt ;)



Anul acesta am vazut mai multe fete frumoase si mai putin acoperite de haine decat am putut vedea in viata mea... ceea ce face sa fie un lucru foarte bun :) ... fetele au scapat de inhibitii cred ;;) si de pudicism ( daca exista cuvantul asta =)) ) ... ceea ce ma supara este faptul ca atunci cand te uiti cu ochii cat cepele in decolteul foarte adanc si bine pozitionat al unei fete, ea repede iti zice : " auzi mah ?! tu esti nesimtit? cum iti permiti? " ... asta chiar nu o pot intelegeee?... fatooooo !! atunci de ti-ai mai pus decolteu ? nu ca sa se uite lumea acolo ? ( sa nu imi dati acum raspunsul ca de caldura v-ati pus decolteu ca nu va cred =)) :P :P )
Oricum multumit de ceea ce vad in ultimul timp in materie de "dezgolit" va urez succes la cumparat cat mai multe bluze tranparente si decoltate ... =)) :)




Dementiallllllll !!! =)))))))))))

Am in telefonul meu de foarte mult timp aceasta filmare si de cate ori am ocazia sa ma mai uit la ea de atatea ori lesin de ras ... de aceea am hotarat sa o scot din telefon si sa o bag pe video.acasa.ro ca sa o vedeti si voi ... bine macar ca la sfarsit parca zambeste si pustiulica ala nu ? ! =))

Stiu ca nu ar trebuii sa rad dar ... pur si simplu nu ma pot abtine =))
Sunt rau nu? :( ... ufff.... dar totusi hai sa ne radem =)))