- Promerit Management -

Promerit Management este o companie de consultanta in resurse umane specializata in recrutare de personal pentru toate industriile si nevelurile de cariera oferind servicii care completeaza activitatea de recrutare.

Obiectivul Promerit Management este acela de a furniza servicii de calitate astfel încat sa fie obtinute performante optime si sigure, folosind cele mai adecvate metode.

Serviciile Promerit Management sunt disponibile atat pentru companiile din Romania cat si pentru tarile din restul Europei, avand specialisti care vorbesc engleza, franceza si germana.

*Din 2008 serviciile Promerit Management si-au extins aria de prezenta, oferim servicii de recrutare companiilor care isi desfasoara activitatea si pe continentul asiatic.

Despre noi

Pentru clienti: oferim servicii pentru firmele mici aflate la inceput de drum, pentru firmele care au format deja un brand in Romania, pentru companiile care au un renume in Romania dezvoltand sucursale peste hotare dar si pentru corporatiile din afara Romaniei.

Pentru Candidati: incepand de la proaspatul absolvent de facultate, continuand cu expertii recunoscuti in domeniul in care acestia isi desfasoara activitatea sau cu persoane din top management, noi intelegem sa cautam intodeauna nu doar slujba cea mai buna ci si cea mai potrivita pentru fiecare, ghidandu-ne dupa principiul "omul potrivit la locul potrivit".

Industrii: Marketing (publicitate – vanzari – PR); Financiar (finante si contabilitate); Pharma (farmaceutic si medical); Constructii civile si industiriale; IT (hardware, software si telecomunicatii).


Infiintare firme si inregistrare marci

Prin priceperea oferita de avocatii specializati in drept comercial cu care colaboram, Promerit Management vine in sprijinul dvs. stiind ca timpul este pretios si inseamna bani. Consilieri autorizati in domeniul marcilor, desenelor si modelelor industriale, membri ai Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania, inscrisi in Registrul National al Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania si in Registrul Consilierilor Europeni de Marci si Design vin in sprijinul dvs pentru a va inregistra cu succes marca sau desenul/modelul industrial.

Contact us:
office@promerit.ro
tel: +004 0730 48 85 95
fax: 031 816 73 63

0 Responses to "- Promerit Management -"